Add Your Heading Text Here

27 Απριλίου | Ωδείο Αθηνών

Days
Hours
Minutes
Seconds

left until Palimpsesto

Days
Hours
Minutes
Seconds

left until Palimpsesto

Ο όρος παλίμψηστο αναφέρεται σε αρχαία κείμενα ή πίνακες ζωγραφικής που επικαλύφθηκαν με άλλα κείμενα ή εικόνες σε μεταγενέστερη εποχή για να χρησιμοποιηθούν ξανά ως βάση για τη δημιουργία νεότερων έργων.

Τα επίπεδα και η πολυπλοκότητα του έργου,της τέχνης, του ανθρώπου, της ζωής.

Γεγονότα, πράξεις, αποφάσεις και αλλαγές που οδήγησαν στο τελικό αποτέλεσμα, στον τελικό προορισμό.

Είμαστε τελικά αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια ή τα ατελείωτα επίπεδα που κρύβονται κάτω από αυτήν;

Ποιοι θα ήμασταν αν αφαιρούσαμε ένα ή περισσότερα επίπεδα;

Ποια συνέχεια και ροή μας έφεραν εδώ;

Ξύνοντας τα στρώματα, βρίσκουμε τα όρια του εαυτού μας;

Ποια είναι η αληθινή ταυτότητα μας;

Παλίμψηστες ψυχές ή γραμμικές και ασύνδετες οντότητες;

HOSTS

Hostess

Backstage Hostess

SPEAKERS

Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» εργάζεται από το 1997 με συνέπεια για την Τέχνη του Θεάτρου Κούκλας, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο θέαμα με συνδυασμό δράσης ηθοποιού και κούκλας, θεάτρου και χορού, για παιδιά και ενήλικες. Με τις ιδιαίτερου καλλιτεχνικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος παραστάσεις προτείνουμε την ξεχωριστή θεατρική εμπειρία μεταφερόμενη σε σχολεία, Δήμους, και φεστιβάλ! (prasinaloga.gr).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ‘’NOSTALGIA’’
Με εργαλεία τις ηχητικές αφηγήσεις, την αισθητηριακή ενεργοποίηση και την σωματική έκφραση μέσα από την κίνηση, το συγκεκριμένο εργαστήριο ευελπιστεί να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες μέσα από μία βιωματική διαδρομή όπου θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν, να σχετιστούν και να αποτυπώσουν με δημιουργικά μέσα το συναίσθημα της νοσταλγίας μοιράζοντας την εμπειρία τους στο πλαίσιο της ομάδας.
Βασικός πυλώνας του εργαστηρίου είναι το σχετίζεσθαι και η σύνδεσή μας με τους άλλους καθώς μέσα από την αλληλεπίδρασή μας τους καθιστούμε κοινωνούς της προσωπικής μας εμπειρίας και το αντίστροφο. Οι σχέσεις αποτελούν ζωτικό κομμάτι της ύπαρξης μας, το οποίο διατρέχει ολόκληρη τη ζωή μας. Ακόμα και όταν είμαστε μόνοι μας, συνεχίζουμε να είμαστε με έναν τρόπο συνδεδεμένοι με τους άλλους, αποτελώντας μέλη διαφορετικών πλαισίων και κοινωνικών ομάδων.

Φιλίππα Χριστόφαλλου

Ο εαυτός, το σώμα, και η τέχνη.
Σε αυτό το διασκεδαστικό και προκλητικό εργαστήρι θα φτιάξουμε το μουσείο του εαυτού μας: θα περπατήσουμε ακίνητοι, θα χορέψουμε ξαπλωμένοι, και θα ζωγραφίσουμε σε μαύρο χαρτί απαντώντας σε ερωτήσεις: τι ρόλο παίζει το σώμα μου στη δημιουργία του εαυτού μου; πού είναι το σώμα μου όταν εγώ δεν είμαι “εκεί”; Μέσα από σωματοποίηση και χαρτογράφηση συναισθημάτων θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσο περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε έχοντας σαν άξονα τoν εαυτό.

Η All for blue ως ΜΚΟ δραστηριοποιείται παγκοσμίως και αποσκοπεί στο να προστατεύει τις θάλασσες και τους ωκεανούς μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και βιωματικές δράσεις καθαρισμού. Σήμερα μας έχει ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο workshop δίνοντας έμφαση στην σημασία των ωκεανών και στους σύγχρονους κινδύνους. Επιπλέον θα μάθουμε περισσότερα για τους καρχαρίες, για ποιο λόγο είναι σημαντικοί και τι προβλήματα αντιμετωπίζουν λόγω των ανθρωπογενών επιδράσεων.

“Το Ανθρώπινο Βαρόμετρο: Ανακαλύψτε Την Ηθική Σας Στάση”
Εξερευνήστε το βάθος των πιστεύων και των αξιών σας, καθώς πλοηγούμαστε μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, προκαλούμε υποθέσεις και ανακαλύπτουμε την ηθική της σχέσης μας με όλα τα ζώα. Ελάτε μαζί μας για μια εξερεύνηση της συμπόνιας και της συνειδητής λήψης αποφάσεων. Τολμήστε να εξερευνήσετε και να αναγνωρίσετε τη θέση σας και να επανέλθετε με νέα κατανοήση και αντίληψη.

Flash tatoos

Ο Crookd (@crookd.lines) μεγαλωσε στην Ιεραπετρα Κρήτης και ασχολείται με το tattoo απο τον Αύγουστο του 2021. Ειναι μελος του The Unscratched Studio (@theunscratchedstudio) μεσω του οποιου φτιαχνει κομικ, illustrations και οτι θεωρεί περιεργο και ενδιαφερον. Μεσω του tattoo, προσπαθει να αποτυπώσει την αγαπη του για το graffiti μεσω γραμματοσειρων και πολλες φορες στα σχεδια του υπαρχει το στοιχειο του horror…

Ο Τριαντάφυλλος Γκαραβέλης ή Triadgara (@triadgara) είναι Tattoo και 3D Artist , ξεκινώντας την προσπάθεια χτισίματος του δικού του portofolio με ψηφιακά artworks και φυσικά tatoos!

 

Rugart.gr

Ο Ιάσονας είναι φοιτητής του τμήματος Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ώς ασχολία έχει την δημιουργία χειροποίητων χαλιών. Ξεκίνησε ως ένα χόμπι κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας που ανακάλυψε στο TikTok, και έχει καταλήξει στο να είναι η δουλειά του τα τελευταία 2,5 χρόνια! Προσπαθεί να διαδώσει την τεχνική αυτή, ονόματι tufting, όλο και περισσότερο στην ελλάδα, αντλώντας έμπνευση από οτιδήποτε του κινεί το ενδιαφέρον. Εστιάζει ιδιαίτερα σε κινούμενα σχέδια, αλλά ο οποιοσδήποτε θέλει το δικό του μοναδικό χαλί μπορεί πάντα να επικοινωνήσει μαζί του!

Rugart.gr

Το GET AP Studio δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα μοναδικό safe place για χορευτές όλων των ηλικιών και επιπέδων που ιδρύθηκε από τον Άγγελο Πέτρου το 2022. Ένας industrial χώρος στο κέντρο της Αθήνας γεμάτος όνειρα και συναισθήματα που εκφράζονται χωρίς περιορισμούς μέσα από χορευτικές κινήσεις. ενώ δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να ανακαλύψουν τον εαυτό τους σε ένα υγιές και πρωτοποριακό περιβάλλον.

Το Ελληνικό Μουσείο Ηλεκτρονικών (Arcade) Παιχνιδιών είναι μια ιδέα που δημιουργήθηκε από δύο συλλέκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών κατά τον χρόνο αγοράς ορισμένων μηχανημάτων. Η συνολική τους συλλογή περιλαμβάνει περίπου 300 arcade μηχανήματα και 160+ κονσόλες.

Χαρακτηριστικό του «Kiss my booth» είναι να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία photobooth στο κοινό. Έτοιμο να σας συνοδεύσει με όρεξη και διάθεση για αυθόρμητες λήψεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ για αξέχαστες φωτογραφίες.  Έτσι, αποτυπώνοντας στιγμές, μένουν για πάντα ζωντανές.

Η εταιρεία Αφοί Σιβισίδη ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1928, από τον πρόσφυγα Στυλιανό Σιβισίδη, κατασκευάζοντας- για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα- τραπέζια μπιλιάρδου, ποδοσφαιράκια, και άλλα συναφή είδη ψυχαγωγίας. Αποτελεί την μοναδική κατασκευαστική μονάδα μπιλιάρδων και ποδοσφαίρων στην Ελλάδα και μια από τις μοναδικές στην Ευρώπη.
Η καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής, η ευρεία εξαγωγική δραστηριότητα και η τεχνική υποστήριξη που προσφέρει, τεκμηριώνουν την ποιότητα των προϊόντων της.

Platinum Sponsors

Gold Sponsors

Sliver Sponsors

Friend Sponsors

Gold Media Partners

Silver Media Partners

Social Media Partners

Community Media Partners

Check out our booklet!

Where to find us?

27/04/24

Ωδείο Αθηνών

10:00

Ο χώρος απέχει περίπου 8 λεπτά από τον σταθμό μετρό Ευαγγελισμός (γραμμή Μ3) 

Επίσης ο χώρος βρίσκεται:

-4 λεπτά  μακριά από τη στάση λεωφορείου Ρηγίλλης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (γραμμές 203, 204, 211, 214, 220, 221, 224, 235, 608, 622, 815, Ε14 για λεωφορείο και 3 για τρόλεϊ) και

-2 λεπτά από τη στάση Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου (γραμμή λεωφορίου 550 και τρόλεϊ 10)

Where to find us?

27/04/24

Ωδείο Αθηνών

10:00

Ο χώρος απέχει περίπου 8 λεπτά από τον σταθμό μετρό Ευαγγελισμός (γραμμή Μ3) 

Επίσης ο χώρος βρίσκεται:

4 λεπτά  μακριά από τη στάση λεωφορείου Ρηγίλλης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (γραμμές 203, 204, 211, 214, 220, 221, 224, 235, 608, 622, 815, Ε14 για λεωφορείο και 3 για τρόλεϊ) και

2 λεπτά από τη στάση Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου (γραμμή λεωφορίου 550 και τρόλεϊ 10)

ΔΑΦΝΗ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ

Η Δάφνη Καραβοκύρη είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών στο πρόγραμμα του International Baccalaureate αλλά έχει και πτυχίο στη Φιλοσοφία και τις Πολιτισμικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Kent, στην Αγγλία.

Μέχρι τώρα στην ζωή της έχει κάνει πολλές δουλειές. Μερικές από αυτές είναι:

  • Δημοσιογράφος για τα Δελτία Ειδήσεων των Ελλήνων του εξωτερικού, σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη, στα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1.
  • Marketing & Sales Manager, για το ομογενειακό κανάλι του ΑΝΤ1 στην Ευρώπη.
  • Επί σειρά ετών, δημοσιογράφος κοινωνικών θεμάτων στο VICE Ελλάδος  και παράλληλα παρουσιάστρια της ομώνυμης εκπομπής στον ANT1.
  • Ραδιοφωνική παραγωγός στον Pride986 και δημιουργός της σειράς Podcast με τίτλο «Δεν Ξέρω Τι Να Κάνω».
  • Δημοσιογράφος και δημιουργός συνεντεύξεων και podcast έχοντας αναλάβει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση, για το project «Γήπεδο Ζωής» το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
  • Δημιουργός, αρχισυντάκρια και παρουσίαστρια της σειράς Vidcast με τίτλο SEXPODCAST η οποία φιλοξενείται στην πλατφόρμα POD.GR

ΕΛΕΝΑ ΠΑΛΗΟΥ

Η Έλενα Παληού σπουδάζει δημοσιογραφία και ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη αλλά αποφάσισε πως θα ήταν καλό να συνεχίσει τις σπουδές της μένοντας στην Αθήνα. 

Όλα ξεκίνησαν με ένα κανάλι στο YouTube πριν 8 χρονια όπου έκανε βίντεο με κατασκευές στα αγγλικά. Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο και την αρθρογραφία μέχρι να καταλήξει στο τι πραγματικά την ενδιαφέρει και θέλει να ακολουθήσει. 

Τον τελευταίο καιρό καταπιάνεται με το TikTok, δουλεύει 9-5 σε διαφημιστική και προσπαθεί να ανακαλύψει το πως να επιβιώνεις χαρούμενα στα early 20s συνδυάζοντας επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΗΣ

Ο Ιωάννης Τσούτης είναι ο μοναδικός Έλληνας κατασκευαστής λοιπών σανιδών κυματολίσθησης με διακρίσεις και εξαγωγές των προϊόντων του σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Είναι έμπειρος διευθύνων σύμβουλος και συνεδριτής στην εταιρεία “COHETE DISTRIBUTION”, με 15 χρόνια επιτυχίας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Έχει εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την διαμόρφωση Surfboards, Stant Up Paddleboards και Windsurfboards.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Ο Γιάννης Κολοκοτρώνης είναι Καθηγητής Ιστορίας και Θεωρίας της Δυτικής Τέχνης στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΔΠΘ. Εστιάζει στην κοινωνική και θεωρητική ιστορία της τέχνης στον 20° αιώνα και στην σύγχρονη Ελληνική τέχνη.
Όπως έχει δηλώσει, η τέχνη ανανεώνει τις ιδέες και είναι στην φύση της να προκαλεί. Με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεται ο πολιτισμός διότι αυτή η πρόκληση δημιουργεί συζητήσεις.

SAM ALBATROS

Τ@ Sam Albatros είναι συγγραφέ@, ποιητ@, μεταφραστ@, καλλιτέχν@ & πανεπιστημιακ@ με βάση το Λονδίνο.

Έχει ολοκληρώσει fully-funded συγγραφικά residences στο Βερολίνο και τη Λειψία.

Έχει βραβευτεί από την ARTWORKS 2021 και είναι Fellow του Προγράμματος Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Επίσης έχει γράψει το βιβλίο “Ελαττώματικό Αγόρι” και το πιο πρόσφατο μυθιστόρημά τ@ έχει τίτλο “μπαμπά θέλω να ντρέπεσαι για μένα”.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΠΙΝΕΛΛΗΣ

Ο Διομήδης Σπινέλλης είναι καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ και στο Τμήμα Τεχνολογίας και Λογισμικού του Πολυτεχνείου του Delft. Έχει εργαστεί στο Υπουργείο Οικονομικών, στην Google, καθώς και σε πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και σε πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας στο εξωτερικό. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην τεχνολογία λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστικών συστημάτων και επεξεργασία δεδομένων για εφαρμογές μηχανικής μάθησης.

ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο Άλκης Κωνσταντινίδης είναι Έλληνας φωτορεπόρτερ, που ξεκίνησε το 2009 ως freelancer και εντάχθηκε στο δυναμικό της Reuters το 2014, καλύπτοντας την οικονομική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα, καθώς και την ευρωπαϊκή μεταναστευτική κρίση, για την κάλυψη της οποίας του απονεμήθηκε το βραβείο Pulitzer το 2016 στην κατηγορία Breaking News Photography, μαζί με μία ομάδα φωτογράφων της Reuters. Το 2023 ήταν ο νικητής στην κατηγορία Europe Singles category in World Press Photo. Έχει καλύψει σημαντικές ιστορίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των πολέμων στην Ουκρανία και το Ιράκ, φονικών πυρκαγιών στην Αυστραλία και την Ελλάδα, κ.α.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Η Χριστίνα Κοντοβά, έχοντας σπουδάσει Βιοιατρική Τεχνολογία, αποφάσισε ότι την γεμίζει τελικά το σχέδιο και η μόδα. Το brand της, CKontova, υπάρχει για περισσότερα από 10 χρόνια! Η έμπνευσή της πηγάζει από τις αμέτρητες εμπειρίες που χτίζει. Ταξιδεύει πολύ και αναζητά την εμπειρία, την εκπαίδευση και την ελευθερία. Εκτιμά τα ταξίδια όχι μόνο για τον προορισμό αλλά και για την διαδρομή. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές δραστηριότητες σε χώρες του τρίτου κόσμου, προσφέροντας πολύτιμα αγαθά σε οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΕΟΜΠΙΛΛΑ

Η Λεομπίλλα Φωτεινή ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι Κοινωνιολόγος, με μεταπτυχιακό στον κοινωνικό αποκλεισμό και εξειδίκευση στις εξαρτήσεις. Στα 43 της έδωσε Πανελλήνιες Εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από όπου αποφοίτησε το 2010 έχοντας υπάρξει υπότροφος και δύο φορές βραβευμένη από το ΙΚΥ για τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις, ενώ το 2012 ολοκλήρωσε με άριστα και τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο ίδιο τμήμα.

Από τον Οκτώβριο του 2019 διετέλεσε για περισσότερο από 4 χρόνια Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης του Δήμου Αθηναίων «Αθηνά Υγεία» και σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων για την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με τις εξαρτήσεις και τους εξαρτημένους.

Από τον Νοέμβριο του 2019 κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ενώ από τον Απρίλιο του 2020 είναι η Επιστημονικά Υπεύθυνη του μοναδικού ξενώνα στην Ελλάδα για άστεγους χρήστες ναρκωτικών. Παράλληλα, από το 2017 έως σήμερα, συνεργάζεται με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) διδάσκοντας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Εξαρτήσεις-Εξαρτησιολογία”.

Έχει εργαστεί για χρόνια στο πεδίο των εξαρτήσεων ως Streetworker και ως Κοινωνιολόγος για τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ, ενώ συνεργάστηκε και με τον Δήμο Αθηναίων στο Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο Πατησίων ως Case Handler.

Έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ενώ στη παρούσα φάση είναι αναπληρωματικό μέλος στην Εθνική Επιτροπή Υγείας και τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συμβουλίου για τη Πρόληψη της Παραβατικότητας.

 

Συνδυάζοντας την προσωπική της εμπειρία ως πρώην χρήστης ψυχοδραστικών ουσιών με την ακαδημαϊκή της εκπαίδευση και τη μακρόχρονη επαγγελματική της εμπειρία στον χώρο, προσπαθεί να προτείνει ή/και να εφαρμόσει μέτρα και δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής των χρηστών, στον αποστιγματισμό τους και στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνουν.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ

Η Μαριάννα Τουμασάτου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου του 1967 και κατάγεται από την Κεφαλονιά.

Το 1991 αποφοίτησε με άριστα από την δραματική σχολή τέχνης «Κάρολος Κουν». Και την ίδια χρονιά ξεκίνησε η καριέρα της στο θέατρο. Το 1992 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με την συμμετοχή της στην σειρά «Γυναίκες» του τηλεοπτικού σταθμού «Mega».

Μέχρι και σήμερα έχει συνεχή παρουσία στο θέατρο στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Ένα από τα ταλέντα της είναι ότι μπορεί να μάθει τα λόγια της με μια απλή ανάγνωση!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΕΪΜΟΝΗ

 Η κα. Λεϊμονή Χριστίνα ηγείται των ομάδων Operations και Marketing για την Microsoft Νότιας & Ανατολικής Ευρώπης σε 14 χώρες. Πριν από την Microsoft, κατείχε ηγετικές θέσεις στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε εταιρείες τεχνολογίας στην Ευρώπη με βάση το Λονδίνο, όπως η Google, η Canon και ο όμιλος Vodafone, με τα τελευταία χρόνια να επικεντρώνεται στο μετασχηματισμό των εσωτερικών οργανισμών για την υποστήριξη της εταιρικής τους βάσης, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, με καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους.
Στη διάρκεια του επαγγελματικού της βίου έχει ασχοληθεί ενεργά με την διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στον χώρο της εργασίας κάτι που θα συνεχίζει να κάνει και στην Microsoft, καλλιεργώντας και ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την εταιρική κουλτούρα σε αυτά τα πεδία.

SASKE

Ο Saske είναι ένας από τους νεώτερους εκπροσώπους του ελληνικού hip-hop. Μέσα σε µια πενταετία δισκογραφικής παρουσίας έχει καταφέρει ήδη να κυκλοφορήσει διαµαντένια, πολυ-πλατινένια και χρυσά singles καθώς και τρεις ολοκληρωµένες δισκογραφικές δουλειές , µε πιο πρόσφατη το ‘’Deluxe’’ το οποίο έχει ήδη σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts. 

Η µουσική του χαρακτηρίζεται από έντονα πειραµατικά στοιχεία αναµειγµένα µε κλασικές rap αναφορές ενώ η κάθε του κυκλοφορία αναζητά την καινοτοµία σε εικόνα και ήχο. Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό µε τα singles NASA, PADOU και MEDITERRANEAN να σπάνε ρεκόρ αναπαραγωγών παντού.

ANTHONY KAY

Ο 18χρονος Αντώνης Καραμπάτος ασχολείται με το χορό από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Στα δέκα του ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου, με την πρώτη του παράσταση να πραγματοποιείται τον ίδιο χρόνο, με διθυραμβικές κριτικές. Από τότε λαμβάνει μέρος σε παραστάσεις σε ετήσια βάση, μέχρι και σήμερα.

Το 2019 έγινε δεκτός, μετά από οντισιόν, στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής (ΚΣΟΤ) όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 κατέλαβε τη μοναδική θέση χορευτή στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα, με 94% επιτυχία.

Την περίοδο 2021-2022 έλαβε μέρος σε επαγγελματική χοροθεατρική παράσταση παίζοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Από το 2022 ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς χορού, όπου και κατέλαβε 8 χρυσές διακρίσεις σε αντίστοιχα σόλο. Καθως και στον παγκοσμιο διαγωνισμο World Of Dance που πραγματοποιήθηκε στην Ελλαδα το 2024 οπου και κατεκτησε την δευτερη θεση σε κατηγορια συγχρονο σολο αναμεσα σε πολλα διαφορετικα είδη χορού. Το αγαπημένο του στυλ χορού είναι το Σύγχρονο, γιατί τον κάνει να αισθάνεται ελεύθερος.

BILLIE KARK

Η Billie Kark είναι μόλις 22 ετών και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική από μικρή ηλικία. Άρχισε να γράφει την δική της μουσική κατά την διάρκεια της πανδημίας, ψάχνοντας έναν τρόπο να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Η μουσική ήταν πάντα στη ζωή της, καθώς μεγάλωσε σε ένα μουσικό σπίτι, χάρη στην μητέρα της και το πιάνο της. Το μουσικό της όραμα είναι να αφήνει το μυαλό της ελεύθερο να δημιουργεί συνδυασμούς ασυνήθιστους, πέρα από τα κουτάκια που άθελά μας μπαίνουμε. Της αρέσει να πειραματίζεται με ενδογενείς ήχους και η μουσική της περιγράφεται ως μελωδική ηλεκτρονική, με επιρροές των Ελληνικών παραδοσιακών τραγουδιών.

THE BAD POETRY SOCIAL CLUB

Οι The Bad Poetry Social Club είναι μια ομάδα αποτελούμενη από 5 ταλαντούχους ανθρώπους. Συνθέτουν σύγχρονη ποίηση, ξεφεύγοντας από τον κλασικό ορισμό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Εμπλουτίζουν το performance τους με σκηνογραφία, visuals και μουσική δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία. Στην φετινή σκηνή θα έχουμε κοντά μας 3 από αυτούς, την Βίνα, την Fâné και τον MFS.

ΠΑΡΙΣ ΡΟΥΠΟΣ

Ο Πάρις Ρούπος έκανε για χρόνια τον γραφίστα, μέχρι που ανακάλυψε το stand-up comedy, από τον σχεδιασμό μιας αφίσας για stand-up. Από τότε, έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Gazi Comedy Club, στην Αθηναΐδα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στα comedy clubs Premise, Λοσάντζελε και Mic Drop, στο Athens Comedy Festival… Και φυσικά παίζει σταθερά σε διάφορα μπαρ, σκηνές και θέατρα της πόλης, μαζί με άλλους γνωστούς κωμικούς του χώρου. Τον Μάρτιο του 2020 παρουσίασε την 1η του σόλο παράσταση “Δουλίτσα Να Υπάρχει”, που συνεχίστηκε τον Οκτώβρη του 2021 στο θέατρο Άβατον και τον Μάη του 2022 στο θέατρο Αλκμήνη, όπου βιντεοσκοπήθηκε και ανέβηκε το Youtube. Αυτό τον καιρό παρουσιάζει την 2η σόλο παράσταση με τίτλο “Όχι Μανάδες”, που εμπνεύστηκε από σχόλια σχετικά με την μάνα του που πήρε για την πρώτη του παράσταση.

VOX ACAPELLA

Οι VOX The Acapella Group αποτελούν το πρώτο pop Acapella συγκρότημα στην Ελλάδα. Το γκρουπ αποτελείται  από την Εστέλλα Κοπάνου, δημιουργό του γκρουπ, τον Μπάμπη Ευδαίμων , την Νάσια Ξένου , τον Γιώργο Παντέλογλου και τον Φίλιππο Ουρανό.

Η μουσική παραγωγή, δημιουργείται από την φωνή τους και όχι από κάποιο μουσικό όργανο. Όνειρο τους είναι να γνωρίσουν την Acapella μουσική στον κόσμο και να  δημιουργήσουν ένα νέο είδος διασκέδασης για τα ελληνικά δεδομένα.

4TUNE

Ο 4tune ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι πριν μια δεκαετία συνθέτοντας την δικιά του μουσική αλλά και ρυθμούς. Είναι γνωστός για τον τρόπο που συνδυάζει την μουσική των 00s με στοιχεία της house και του RNB. Φροντίζει ώστε η μουσική σε συνδυασμό με το πάθος του για αυτό που κάνει να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να είναι να το κοινό συνεχώς ενθουσιασμένο! Είναι resident dj στο Bank-job και στο Slam Drunk και έχει εμφανιστεί σε πολλά άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των bronco, Plintirio, Certo και άλλων.