Add Your Heading Text Here

27 Απριλίου | Ωδείο Αθηνών

Days
Hours
Minutes
Seconds

left until Palimpsesto

Days
Hours
Minutes
Seconds

left until Palimpsesto

Ο όρος παλίμψηστο αναφέρεται σε αρχαία κείμενα ή πίνακες ζωγραφικής που επικαλύφθηκαν με άλλα κείμενα ή εικόνες σε μεταγενέστερη εποχή για να χρησιμοποιηθούν ξανά ως βάση για τη δημιουργία νεότερων έργων.

Τα επίπεδα και η πολυπλοκότητα του έργου,της τέχνης, του ανθρώπου, της ζωής.

Γεγονότα, πράξεις, αποφάσεις και αλλαγές που οδήγησαν στο τελικό αποτέλεσμα, στον τελικό προορισμό.

Είμαστε τελικά αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια ή τα ατελείωτα επίπεδα που κρύβονται κάτω από αυτήν;

Ποιοι θα ήμασταν αν αφαιρούσαμε ένα ή περισσότερα επίπεδα;

Ποια συνέχεια και ροή μας έφεραν εδώ;

Ξύνοντας τα στρώματα, βρίσκουμε τα όρια του εαυτού μας;

Ποια είναι η αληθινή ταυτότητα μας;

Παλίμψηστες ψυχές ή γραμμικές και ασύνδετες οντότητες;

HOSTS

Hostess

Backstage Hostess

SPEAKERS

TO BE ANNOUNCED!

TO BE ANNOUNCED!

Where to find us?

27/04/24

Ωδείο Αθηνών

10:00

Ο χώρος απέχει περίπου 8 λεπτά από τον σταθμό μετρό Ευαγγελισμός (γραμμή Μ3) 

Επίσης ο χώρος βρίσκεται:

-4 λεπτά  μακριά από τη στάση λεωφορείου Ρηγίλλης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (γραμμές 203, 204, 211, 214, 220, 221, 224, 235, 608, 622, 815, Ε14 για λεωφορείο και 3 για τρόλεϊ) και

-2 λεπτά από τη στάση Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου (γραμμή λεωφορίου 550 και τρόλεϊ 10)

Where to find us?

27/04/24

Ωδείο Αθηνών

10:00

Ο χώρος απέχει περίπου 8 λεπτά από τον σταθμό μετρό Ευαγγελισμός (γραμμή Μ3) 

Επίσης ο χώρος βρίσκεται:

4 λεπτά  μακριά από τη στάση λεωφορείου Ρηγίλλης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (γραμμές 203, 204, 211, 214, 220, 221, 224, 235, 608, 622, 815, Ε14 για λεωφορείο και 3 για τρόλεϊ) και

2 λεπτά από τη στάση Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου (γραμμή λεωφορίου 550 και τρόλεϊ 10)

Check out our booklet!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΗΣ

Ο Ιωάννης Τσούτης είναι ο μοναδικός Έλληνας κατασκευαστής λοιπών σανιδών κυματολίσθησης με διακρίσεις και εξαγωγές των προϊόντων του σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Είναι έμπειρος διευθύνων σύμβουλος και συνεδριτής στην εταιρεία “COHETE DISTRIBUTION”, με 15 χρόνια επιτυχίας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Έχει εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την διαμόρφωση Surfboards, Stant Up Paddleboards και Windsurfboards.

Τα προϊόντα του πωλούνται σε ξενοδοχεία, σχολές εκμάθησης θαλασσίων σπορ, εμπορικά καταστήματα κ.α..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Ο Γιάννης Κολοκοτρώνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Έχει διδακτορικό από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πλέον είναι Καθηγητής Ιστορίας και Θεωρίας της Δυτικής Τέχνης στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΔΠΘ. Εστιάζει στην κοινωνική και θεωρητική ιστορία της τέχνης στον 20° αιώνα και στην σύγχρονη Ελληνική τέχνη. 

Όπως έχει δηλώσει, η τέχνη ανανεώνει τις ιδέες και είναι στην φύση της να προκαλεί. Με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεται ο πολιτισμός διότι αυτή η πρόκληση δημιουργεί συζητήσεις.

Άλλες αξιοσημείωτες πληροφορίες για εκείνον είναι ότι:

 1. Έχει υπάρξει διευθυντής της πινακοθήκης Πιερίδη.
 2. Είναι συγγραφέας 18 βιβλίων.
 3. Έχει επιμεληθεί εκθέσεις και συνέδρια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
 4. Από το 1987 γράφει και δημοσιεύει για το έργο δεκάδων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

SAM ALBATROS

Τ@ Sam Albatros είναι συγγραφέ@, ποιητ@, μεταφραστ@, καλλιτέχν@ & πανεπιστημιακ@ με βάση το Λονδίνο.

Έχει ολοκληρώσει fully-funded συγγραφικά residences στο Βερολίνο και τη Λειψία.

Έχει βραβευτεί από την ARTWORKS 2021 και είναι Fellow του Προγράμματος Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Επίσης έχει γράψει το βιβλίο “Ελαττώματικό Αγόρι” και το πιο πρόσφατο μυθιστόρημά τ@ έχει τίτλο “μπαμπά θέλω να ντρέπεσαι για μένα”.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΠΙΝΕΛΛΗΣ

Ο Διομήδης Σπινέλλης είναι καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Τμήμα Τεχνολογίας Λογισμικού του Πολυτεχνείου του Delft.  Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην τεχνολογία λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστικών συστημάτων και επεξεργασία δεδομένων για εφαρμογές μηχανικής μάθησης.

Όμως η επαγγελματική του σταδιοδρομία δεν έχει περιοριστεί μόνο στον τίτλο του Διδάκτορα. Είναι ένας καταξιωμένος και ταλαντούχος άνθρωπος με κάποια από τα επαγγελματικά του επιτεύγματα να είναι ότι:

 • Έχει υπηρετήσει ως Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.
 • Έχει εργαστεί στη Google ως Senior Software Reliability Engineer και έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος πληροφορικής με πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και πολυεθνικές εταιρίες τεχνολογίας στο εξωτερικό.
 • Εργαλεία και βιβλιοθήκες που έχει υλοποιήσει αποτελούν τμήμα των λειτουργικών συστημάτων Apple macOS και BSD Unix.
 • Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει τα βραβευμένα και ευρέως μεταφρασμένα βιβλία καθώς και πάνω από 300 επιστημονικά άρθρα που έχουν λάβει περισσότερες από 13500 αναφορές.
 • Έχει διατελέσει διευθυντής σύνταξης του επιστημονικού περιοδικού IEEE Software καθώς και συντάκτης της δημοφιλούς τακτικής στήλης «Tools of the Trade».
 • Κατέχει τον τίτλο του διακεκριμένου μέλους στις οργανώσεις ACM και IEEE.

ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο Άλκης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1984. Και είναι φωτορεπόρτερ και έχει τη βάση του στην Αθήνα.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ελεύθερος επαγγελματίας το 2009 και εντάχθηκε στη Reuters το 2014 στην Ελλάδα, όπου κάλυψε τη βαθιά οικονομική κρίση της χώρας και στη συνέχεια τη μαζική προσέλευση προσφύγων προς την Ευρώπη.

Ήταν μέλος των ομάδων που κέρδισαν το βραβείο Pulitzer για φωτογραφία επικαιρότητας, το 2016 για την κάλυψη της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη και το 2019 για την κάλυψη του μεξικανικού μεταναστευτικού. Οι διακρίσεις του δεν τελείωσαν εκεί, αφού το 2023, ήταν ο νικητής της κατηγορίας Europe Singles στο World Press Photo.

Έχει καλύψει μεγάλες ιστορίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των πολέμων στην Ουκρανία και το Ιράκ, της εξέγερσης της Αιγύπτου το 2011, των θανατηφόρων πυρκαγιών στην Αυστραλία και την Ελλάδα, της κρίσης των προσφύγων Rohingya στο Μπανγκλαντές και της κρίσης ασφάλειας τροφίμων στη Μαδαγασκάρη, καθώς και της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο και το Τόκιο.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά είναι ένα άλλο παράδειγμα, ότι όταν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις. Έχοντας σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία, αποφάσισε ότι την γεμίζει τελικά το σχέδιο και η μόδα. Και το έκανε!

Το brand CKontova υπάρχει για περισσότερα από 10 χρόνια. Μπορεί να ταιριάζει με οποιοδήποτε εξώφυλλο περιοδικού και είναι μια από τις αγαπημένες μάρκες των γυναικών που αγαπούν τη μόδα, την αισθητική και τα υψηλής ποιότητας ρούχα.

Η έμπνευσή της πηγάζει από τις αμέτρητες εμπειρίες που χτίζει. Ταξιδεύει πολύ, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς – μέσα και εκτός συνόρων. Αναζητά την εμπειρία, την εκπαίδευση και την ελευθερία. Εκτιμά τα ταξίδια όχι μόνο για τον προορισμό αλλά και για την διαδρομή.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι μια πολύ δραστήρια και γενναιόδωρη γυναίκα που έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές δραστηριότητες σε χώρες του τρίτου κόσμου, προσφέροντας πολύτιμα αγαθά σε οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη. Μοιράζεται τον ελεύθερο χρόνο της ανάμεσα στο γυμναστήριο, τους πολύτιμους φίλους της, την οικογενειακή ζεστασιά και τον αξιαγάπητο σκύλο της, την Πόπη.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΕΟΜΠΙΛΛΑ

Η Λεομπίλλα Φωτεινή ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι Κοινωνιολόγος, με μεταπτυχιακό στον κοινωνικό αποκλεισμό και εξειδίκευση στις εξαρτήσεις. Στα 43 της έδωσε Πανελλήνιες Εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από όπου αποφοίτησε το 2010 έχοντας υπάρξει υπότροφος και δύο φορές βραβευμένη από το ΙΚΥ για τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις, ενώ το 2012 ολοκλήρωσε με άριστα και τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο ίδιο τμήμα.

Από τον Οκτώβριο του 2019 διετέλεσε για περισσότερο από 4 χρόνια Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης του Δήμου Αθηναίων «Αθηνά Υγεία» και σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων για την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με τις εξαρτήσεις και τους εξαρτημένους.

Από τον Νοέμβριο του 2019 κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ενώ από τον Απρίλιο του 2020 είναι η Επιστημονικά Υπεύθυνη του μοναδικού ξενώνα στην Ελλάδα για άστεγους χρήστες ναρκωτικών. Παράλληλα, από το 2017 έως σήμερα, συνεργάζεται με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) διδάσκοντας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Εξαρτήσεις-Εξαρτησιολογία”.

Έχει εργαστεί για χρόνια στο πεδίο των εξαρτήσεων ως Streetworker και ως Κοινωνιολόγος για τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ, ενώ συνεργάστηκε και με τον Δήμο Αθηναίων στο Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο Πατησίων ως Case Handler.

Έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ενώ στη παρούσα φάση είναι αναπληρωματικό μέλος στην Εθνική Επιτροπή Υγείας και τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συμβουλίου για τη Πρόληψη της Παραβατικότητας.

 

Συνδυάζοντας την προσωπική της εμπειρία ως πρώην χρήστης ψυχοδραστικών ουσιών με την ακαδημαϊκή της εκπαίδευση και τη μακρόχρονη επαγγελματική της εμπειρία στον χώρο, προσπαθεί να προτείνει ή/και να εφαρμόσει μέτρα και δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής των χρηστών, στον αποστιγματισμό τους και στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνουν.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΕΪΜΟΝΗ

Η Χριστίνα Λεϊμονή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και πλέον εργάζεται στην Microsoft ως SE&O lead για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πάντα είχε περιέργεια για την τεχνολογία και πως αυτή μπορεί να μετασχηματίσει τον κόσμο. Για αυτό ακολούθησε μια καριέρα στον τομέα B2B των τεχνολογικών εταιρειών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Φιλανδία, η Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πριν 2 χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ενταχθεί στην Microsoft ως Marketing & Operation lead για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Ήταν ενθουσιασμένη που έγινε μέλος σε μια εταιρεία που μοιράζεται τις αξίες και το όρμα της για το μέλλον.

Πιστεύει ότι η πολυπολιτισμικότητα, η πολυμορφία και η συμπερίληψη κάνουν καλύτερες τις εταιρείες αλλά και την κοινωνία. Γι’ αυτό αφιερώνει τον προσωπικό της χρόνο στηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα υποστηρίζοντας τις παραπάνω αξίες. Και μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέρνει, αφού το 2023 αναγνωρίστηκε ως μια από τις 10 πιο επιδραστικές γυναίκες παγκοσμίως στον τομέα της τεχνολογίας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1994 στην Αθήνα και είναι αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η σχέση της με τα αθλήματα ξεκίνησε από πολύ νωρίς αφού ασχολείται με αυτά από την ηλικία των 5 ετών. Μετά από 2 χρόνια στην ηλικία των 7 έκανε τα πρώτα της βήματα στην συγχρονισμένη – καλλιτεχνική κολύμβηση.

Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2007 και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από το 2012. Έχει διαγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 3 φορές (2012, 2016, 2020) και το όνειρο της είναι να κερδίσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα.

Είναι το Ν⁰ 1🏅 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη, έχοντας στην κατοχή της:

🥇×1 (World Champion 2024)

🥈×2 (World Champion & European medal)

🥉×3 (2 World Medals & European medal)

 • Πολλαπλούς Εθνικούς Τίτλους
 • Πολλαπλά μετάλλια στα World Aquatics
 • 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012
 • 10η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ

Η Μαριάννα Τουμασάτου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου του 1967 και κατάγεται από την Κεφαλονιά.

Το 1991 αποφοίτησε με άριστα από την δραματική σχολή τέχνης «Κάρολος Κουν». Και την ίδια χρονιά ξεκίνησε η καριέρα της στο θέατρο. Το 1992 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με την συμμετοχή της στην σειρά «Γυναίκες» του τηλεοπτικού σταθμού «Mega».

Μέχρι και σήμερα έχει συνεχή παρουσία στο θέατρο στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.🎭

Ένα από τα ταλέντα της είναι ότι μπορεί να μάθει τα λόγια της με μια απλή ανάγνωση!📃

Και σαν επιτυχίες στην ζωή της, θεωρεί το ότι η κόρη της, της λέει ότι είναι η καλύτερη μαμά, ότι την αναγνωρίζουν τα σκυλιά που ταΐζει στον δρόμο και ότι την αγαπάνε πολλοί συνάδελφοι.

SASKE

Ο Saske είναι γεννημένος 14 Απριλίου του 1998 και είναι ένας από τους νεώτερους εκπροσώπους του ελληνικού hip-hop. Μέσα σε µια πενταετία δισκογραφικής παρουσίας έχει καταφέρει ήδη να κυκλοφορήσει διαµαντένια, πολυ-πλατινένια και χρυσά singles καθώς και τρεις ολοκληρωµένες δισκογραφικές δουλειές , µε πιο πρόσφατη το ‘’Deluxe’’ το οποίο έχει ήδη σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts. 

 Η µουσική του χαρακτηρίζεται από έντονα πειραµατικά στοιχεία αναµειγµένα µε κλασικές rap αναφορές ενώ η κάθε του κυκλοφορία αναζητά την καινοτοµία σε εικόνα και ήχο. Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό µε τα singles NASA, PADOU και MEDITERRANEAN να σπάνε ρεκόρ αναπαραγωγών παντού.

ANTHONY KAY

Ο 18χρονος Αντώνης Καραμπάτος ασχολείται με το χορό από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Αν και μικρότερος πέρασε και από το χώρο της ενόργανης και των πολεμικών τεχνών, η αγάπη του ήταν πάντα ο χορός (σύγχρονος, μπαλέτο, hip-hop, graham, musical dance).

Στα δέκα του ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου, με την πρώτη του παράσταση να πραγματοποιείται τον ίδιο χρόνο, με διθυραμβικές κριτικές. Από τότε λαμβάνει μέρος σε παραστάσεις σε ετήσια βάση, μέχρι και σήμερα. Το 2019 έγινε δεκτός, μετά από οντισιόν, στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής (ΚΣΟΤ) όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 κατέλαβε τη μοναδική θέση χορευτή στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα, με 94% επιτυχία. Την περίοδο 2021-2022 έλαβε μέρος σε επαγγελματική χοροθεατρική παράσταση παίζοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Από το 2022 ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς χορού, όπου και κατέλαβε 8 χρυσές διακρίσεις σε αντίστοιχα σόλο. Καθως και στον παγκοσμιο διαγωνισμο World Of Dance που πραγματοποιήθηκε στην Ελλαδα το 2024 οπου και κατεκτησε την δευτερη θεση σε κατηγορια συγχρονο σολο αναμεσα σε πολλα διαφορετικα είδη χορού.

Το αγαπημένο του στυλ χορού είναι το Σύγχρονο, γιατί τον κάνει να αισθάνεται ελεύθερος.

BILLIE KARK

Η Billie Kark γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 2001 και είναι μια υπέροχη καλλιτέχνης με έδρα την Αθήνα. Άρχισε να γράφει την δική της μουσική κατά την διάρκεια της πανδημίας ψάχνοντας έναν τρόπο να ξεφύγει από την πραγματικότητα.

 Η Billie αγαπά δυο τελείως διαφορετικά είδη μουσικής, την τέκνο και το παραδοσιακό. Της αρέσει να πειραματίζεται με ενδογενείς ήχους και η μουσική της περιγράφεται ως μελωδική ηλεκτρονική, με επιρροές απο Ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια.

 Τον τελευταίο καιρό, πολλοί την έμαθαν από το τραγούδι της, το «»Πάρτυ»». Είναι ένα κομμάτι που είχε γράψει πριν 2 χρόνια και έγινε viral στο Tik Tok μέσα σε ένα βράδυ!

THE BAD POETRY SOCIAL CLUB

Οι The Bad Poetry Social Club είναι μια ομάδα αποτελούμενη από 5 ταλαντούχους ανθρώπους. Συνθέτουν σύγχρονη ποίηση, ξεφεύγοντας από τον κλασικό ορισμό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Εμπλουτίζουν το performance τους με σκηνογραφία, visuals και μουσική δημιουργούντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

ΠΑΡΙΣ ΡΟΥΠΟΣ

Ο Πάρις Ρούπος γεννήθηκε τον τσερνομπιλικό Απρίλη του ’86 στη Λάρισα και μεγάλωσε εκεί με αταξίες και ιδανικά. Έκανε για χρόνια το γραφίστα μέχρι που, σχεδιάζοντας μια αφίσα για stand-up comedy, σκέφτηκε «ας βάλω κι εμένα μέσα». Μετά έγραψε και δυο αστεία.

Eίναι ο νικητής του 4ου Φεστιβάλ Stand-Up Comedy που διοργανώθηκε στην Αρχιτεκτονική τον Δεκέμβριο του 2014.

Έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Gazi Comedy Club, στην Αθηναΐδα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στα comedy clubs Premise, Λοσάντζελε και Μic Drop, στην παράσταση Stand Up for U, στο Athens Comedy Festival, στα Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και Κρήτης και στα διάφορα φεστιβάλ Rockwave για να δει τις αγαπημένες του μπάντες. Και φυσικά παίζει σταθερά σε διάφορα μπαρ, σκηνές και θέατρα της πόλης, μαζί με άλλους/ες γνωστούς/ες κωμικούς του χώρου.

Το 2018 παρουσίασε τα βραβεία ΕΒΓΕ με πρωτοφανή, για τον ίδιο, επιτυχία και αρκετός κόσμος ήρθε μετά και του είπε “εύγε”. Oκ, παραήταν προφανές.

Toν Μάρτιο του 2020 παρουσίασε την 1η του σόλο του παράσταση “Δουλίτσα Να Υπάρχει”, που σήμανε την αρχή της πανδημίας και μια σκοτεινή εποχή για την ανθρωπότητα.

Η παράσταση επέστρεψε για να πάρει την εκδίκηση της από τον Covid-19, τον Οκτώβρη του 2021 στο Θέατρο Άβατον και τον Μάη του 2022 στο Θέατρο Αλκμήνη, όπου βιντεοσκοπήθηκε και ανέβηκε στο YouTube.

Αυτό τον καιρό παρουσιάζει τη δεύτερη σόλο του παράσταση με τίτλο “Όχι Μανάδες”, τίτλο που εμπνεύστηκε από σχόλια σχετικά με τη μάνα του που πήρε για την πρώτη του παράσταση.

Και η παράσταση αυτή έχει προγραμματιστεί να βιντεοσκοπηθεί στις 24 Απριλίου 2024 στο Temple Athens.

Ο Πάρις Ρούπος βαδίζει σε σκοτεινά κωμικά μονοπάτια, είναι φεταχιστής, και τρέφεται αποκλειστικά με χυλόπιτες.

Προσοχή. Δεν πωλείται στα καταστήματα.